En lista med appar som du "måste" ha.

Listar några trevliga appar som finns till iPhone, säkert till andra också, men inget jag kan garantera:)

1. Music DNA ID
Beskrivning: Mycket bra app för att identifiera låtar som du hör på radion, tv eller vart det nu kan vara. Den är enkel, du startar appen, trycker på "Tap here to detect a song" och sen tar appen upp ljud och letar sedan automatiskt fram låten.

2. Wikiamo
Beskrivning: Ett utmärkt sätt att surfa på wikipedia i mobilen, enklare blir det inte!

3. Blogg.se
Beskrivning: Blogga, se statistik, läs andra bloggar direkt i din telefon. En självklar app för dig som har en blogg på blogg.se.

4. Svt Play
Beskrivning: Gratis tv i mobilen, vart du än befinner dig! Kan det bli mycket bättre? Lättnavigerad app och du hittar snabbt det du söker. Det självklara vaket för dig som ska se tv i din mobiltelefon.

5. Zanox
Beskrivning: Affilateprogrammet Zanox egna app. Det finns inte så många funktioner i appen, du kan gå in och titta nyheter och hur mycket pengar du tjänar på din blogg. Jag använder den själv och är jättenöjd!

6. Tunein Radio
Beskrivning: Perfekt för dig som lyssnar mycket på radio. 50 000 radiokanaler från världens alla hörn samlade i samma app. Kanon!

7. Facebook
Beskrivning: Ja, vad ska jag säga..? Du kan i princip göra allt som du gör när du är inloggad på din dator/mac. Inte konstigt att Facebook hör till de allra mest nedladdade Iphoneapparna.

8. Instagram
Beskrivning: Ett fotografi säger mer än 1000 ord, och visst är det mycket roligare att krydda statusen på ditt sociala nätverk med en bild som faktiskt visar vad du gör. Instagram gör just det. Med appen kan du knäppa en bild, lägga till ett häftigt filter och dela med dig av bilden på Twitter, Facebook, Foursquare, Flickr, Tumblr eller Posterous.

OBS: Samtliga applikationer kräver en internetuppkoppling.
Det var allt för stunden, om detta inlägg uppskattas så kan jag återkomma med lite mer när jag har testat fler appar.
/Henrik


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0