Care Of Carl

 
Mycket bra utbud, fina märken, snabba leveranser, bra priser. Gillar också att det finns en rubrik med "Stil och Insiration" där man kan få mycket bra tips, till exempel hur man bygger en basgarderob, eller varför inte läsa om säsongens klädval? Vad mer kan man begära?
Solklar femma från mig!
 
 
 
 

Fagerudd Konferens

--->konferensmöten i Uppsala<---
Om det finns någon läsare på min blogg som ska boka en konferens borde du ta en titt på länken som är ovanför. Det finns många olika alternativ som man kan boka och konferensrummern håller en väldigt hög standard. Alla lokaler har sjöutsikt, de är luftiga, ljus och finns i olika storlekar så att lokalerna passar dig perfekt! Det finns även hotell och resturang där. Hotellrummen har milda färger och antal rum uppgår till 60 stycken, varav 39 stycken är dubbelrum och 21 är då enkelrum. Samtliga rum är utrustade med kaklade badrum, tv, hårtork och även fritt trådlöst internet. De flesta rummen har även en fin utsikt över Mälaren. Denna anläggning har alltså allt som behövs för att du ska känna dig som hemma och kunna njuta till hundra procent under vistelsen. Som grädde på moset finns det även ett spa med inte mindre än sju stycken spa-pooler med plats för 70 personer. Du får även tillgång till en rymlig bastu som rymmer hela 43 personer. Det finns även en kyl med dryck och diverse tilltugg, . Så om du ska boka in en konferens, varför inte ta möjligheten att genomföra konferensen på detta otroliga ställe? Jag hade inte tvekat en sekund på att ha konferens där med tanke på alla möjligheter och med tanke på de fina och trivsamma lokalerna. Det jag har nämnt ovan är bara några av de aktiviteter som erbjuds, så vad väntar du på? Gå in och boka in din nästa konferens på Fagerudd Konferens.
 
 
 
 
 
 

Skjortan

Hej igen!
På grund av bristande fantasi så valde jag att skriva om hur man framstår när man knäpper skjortan på olika vis. Jag personligen använder skjorta nästan varje dag och brukar alltid lämna översta knappen öppen, med undantag för finare tillställningar då jag bär slips eller fluga, som vissa gillar. Då ska hela skjortan vara knäppt, men det händer inte ofta för min del.
Åter till ämnet...
1. Ingen knapp uppknäppt.
Stil: Stram och Korrekt. Att ha skjortan helt knäppt är stelare än att ha slips.
Typ: Du är arkitekt, en belgisk designer eller klädd av din mamma.

2. En knapp uppknäppt.
Stil: Naturligt snyggt och lagomt propert.
Typ: Du jobbar på bank eller mäklarkontor och vill vara lite nerklädd, casual friday.

3. Två knappar uppknäppt.
Stil: Avslappnat och flirtit. Den självklara looken på sommaren.
Typ: Du har George Clooney som förebild.

4. Tre knappar uppknäppt.
Stil: Signalerar mycket gott självförtroende.
Typ: Du är en gaykille som älskar disco eller en nonchalant rockslusk á la Pete Doherty

5. Fyra knappar uppknäppt.
Stil: Mycket vågad. Okej på en beach utomlands. Oacceptabelt inomhus.
Typ: Du är en designer som älskar glamour, typ Tom Ford, eller en före detta medlem i ett pojkband.

6. Fem knappar uppknäppt.
Stil: Vulgär.
Typ: Du är en av få svenska manliga konståkningsstjärnor.

7. Sex knappar uppknäppt.
Det måste vara fabrikationsfel på din skjorta. Lossnar knapparna bara sådär?

8. Alla knappar uppknäppta.
Stil: Ingen
Typ: Du är en aspackad tonåring på semester i Grekland.

Onsdag

Hejhej!
Kan börja med att säga att det endast kommer bli inlägg av mig i ungefär en vecka framöver tror jag, men hoppas att Julia skriver nåt om hon hittar nåt Wi-fi. Idag har jag städat mitt rum sen åkte jag med mamma och pappa på Ica och nu har jag precis installerat ett nytt modem eftersom internet krånglade endel förut, men nu ska det funka :D jag återkommer nog senare när jag kommit på något ämne som jag kan skriva om, har ni nåt tips så skriv det gärna i kommentarerna!
Bjuder på en bild från mitt rumsfönster;)
/Henrik

Byeee

Heeeej!! Nu får ha de så bra nu och hoppas ni överlever med Henrik!!
 
hejdåååååå:)) /julia 
 
 
 
 
 
 
 

Min dag

Tjatjaaa idag har jag varit ute för första gången sen fredags! Har ju vart sjuk hur länge som helst.. Så de var skönt att göra nåt annat än att se på tv!

Idag träffade jag lova och vi var ute och fotade lite sen gick vi hem och försökte fixa en bra bild på mig som ja skulle ha till en grej men de gick ju sådär som de brukar..

MITT BÄSTA KÖP!
Mitt bästa köp måste nog vara min kamera! Det är en canon eos 1000D och ja köpte den för för nästan två år sen och de e mitt bästa köp eftersom ja tycker om att ta kort och så!

Ha de braaaa! Puss! / julia

Nu har vi fått in lite reklam på bloggen!:)

 

Mitt bäst köp.

God eftermiddag:)
Idag tänkte jag skriva om två av mina bästa köp. Det första är en bandyklubba. Det är en klubba som är gjord av kolfibrer och har en kärna av trä. Precis innan bladet börjar finns det åtta stycken hål som ska minska luftmotståndet, haha. Man får iaf till grymma skott med den och jag kommer inte tveka på att köpa en ny om den går av. Den kostar 1250 kronor, det är ganska mycket, men den är värd varje krona.
Mitt andra bästa köp är min iPod Touch med 32 GB. Den är svart och just nu har jag exakt 1068 låtar i den och 35 appa/spel. Anledningen till att jag köpte den var för att min mobil dog då jag lyssnade på musik, så jag köpte iPoden på Cdon.com för typ 2000 kronor, den är också värd varje krona i mina ögon!:)
Lägger bara upp bild på klubban för jag antar att alla vet hur en iPod ser ut:)
 
/Henrik

Min musiksmak

Hejhej!
Idag tänkte jag prata lite om min musiksmak. Jag lyssnar faktiskt på nästan allt, men Rapcore, Synthpop och Poprock. Rapcore är en genre som kombinerar både rap och metall. Då kan en artist rappa verserna, medan refrängen är metal. Ett exempel på ett rapcoreband är Linkin Park, som jag lyssnar väldigt mycket på.
Synthpop...vet inte riktigt hur jag ska förklara det, men för er som vill höra som kommer länkar lite längre ner. Poprock är en genre som blandar popmusik och rockmusik. Melodierna är medryckande och upprepande, dominerade av elgitarr- och trummor.

Mina favortiter :)
Inom Rapcore: Linkin Park, Låt: In The End
http://www.youtube.com/watch?v=efCWVCrXj4I

Inom Synthpop: Hurts, Låt: Illuminated
http://www.youtube.com/watch?v=bDj11_H88HE

Inom Poprock: Take That, Låt: Patience
http://www.youtube.com/watch?v=3rAaFHRiebI

 
/Henrik

😡👎👎

Hej!! Min ipad ville inte funka och inte min mobil heller!! Åååååh man blir ju ba sååå glad! Så de blir inga bilder tyvärr :/

Men iaf, ja tänkte prata om min musiksmak idag men nu orkar ja inte försöka längre så nu skriver ja bara några låtar ja tycker om!:)

Hall of fame - the script/will.i.am
Jetlag - näääk
If you could see me now - the script
Hon vill va du - norlie & kkv
Känn dig fri - panetoz

Lyssna på dom sjukt bra!!:)

Just nu sitter ja o kollar på Ellen DeGeneres show! De e hur bra som helst syn ba att de går när man e i skolan!:/ nu ska ja fortsätta att va sjuk! Hade bra! Puss! /julia

Mina favoritkläder!

Hej!
Jag och Julia tänkte skriva om olika saker varje dag ett tag framöver och jag börjar nu med att visa mina favoritkläder!:) 
Bild 1: Väska från Fred Perry, 699:- Köpt på Tetre.
Bild 2: Mina skor, 850:- tror jag. Köpt på Zalando.se tror jag.
Bild 3: Fred Perry Zip, 800:- Köpt på Stadium
Bild 4: Fhonetics Pull-Over, 1095:- Köpt på Fashionsland.se
Bild 5: Boomerang Pull-Over, 1000:- Köpt på Bernad och Bianca
Bild 6: Filippa K chinos, 1200:- Köpt på Bernad och Bianca
Bild 7: Scotch&Soda skjorta, 1000:- Köpt på 654.se
Bild 8: Lappen i min skjorta, "Made With Love" 
 
Har även ett par Filippa K jeans som jag gillar, men dom är i tvätten så kunde inte ta bild :(
 
  
/Henrik

Egypteeeeeeeen

Tjjaaaa:)

Har legat i sängen hela dagen! Är så sjukt förkyld och måste bli frisk så snart som möjligt efter som att ja åker om 3 dagar! 3 dagar!!!!!! Hur skönt som helst ska de bli!! Senare blire ba att kolla tv och fortsätta att inte gö ett skit!

Ha de braaa puss!/ julia


Förkyld

Hejsan:)
Vaknade idag med en fuktansvärd huvudvärk och ont i halsen, känner fortfarande av förkylningen jag hade förut :( Idag har jag inte gjort annat än att plugga, har skrivit på min historiauppsats. Men nu lyssnar jag bara på musik och kollar på kläder. Ska nog köpa mig en kavaj så jag lägger upp en bild på den:) (Killen till vänster har den på sig)
/Henrik

Lördag

Godkväll!
Har precis gått lös på mitt internet som vägrar fungera som det ska, riktigt irriterande -.- Har iaf sett Johan Falk nu ikväll, den va bra. Nu ligger jag och lyssnar på musik i mina grymt sköna hörlurar, sjukt härligt ljud, rekomenderar dom starkt till er som ska köpa nya:)
Länk till dem: http://www.hifiklubben.se/produkter/tillbehor/horlurar/fanny-wang_2001-dj_horlur_vittkrom.htm
Mina är dock svart och röd.
Ha det gött!
/Henrik

Sjuk!

Hej! Hur mår ni? Ja mår sådär.. Är sjuk typ.. Känns inge bra när ja snart ska åka :/

Skulle träffat en kompis idag men de blir nog bara att ligga hemma i sängen och ära godis! Ja smsa pappa o bad han köpa godis men vet inte om han sett de, hoppas annars har ja inget :/

Aja nu ska ja fortsätta med att slappa;) hare bra! Puss/ Julia

Sent inlägg

Tjena, kom precis hem från klassfesten...som va sådär, allt slutade i ett slagsmål mellan 4-5 personer, sen efter det så gjorde jag sällskap hemåt med ett par vänner och nu ligger jag här i sängen och ska sova snart:)
Godnatt!
/Henrik

Hageeeeel:o

Hej!:) skit va de har haglat dom här dagarna! Ingen snö som hos henrik men massa hagel! Tur att ja va inne, kunde blivit skadad av allt ;)

Idag har jag vart på dagis igen och lekt med alla barn:) vi har pärlat o lekt att vi var på te bjudning med en talande te kanna;) hur kul som helst.

Nu sitter ja o kollar på x-factor som många andra och vem hejar inte på malcolm liksom! Han e grym o kommer vinna allt!! Men J.E.M är ju skiiit bra med!!
Imon åker min underbara vän matilda till malasia (stavning) och när jag drar på onsdag så kommer ja va borta från henne i en o en halv vecka ;/ känns skrt jobbigt men ja får överleva!

Ha de bra! Puss/julia🐷

Ajajaj

Goddag!:)
Idag kom första snön, vilket resulterade i min första halka, slog knät så in åt h*lvete :( aja nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, sen ikväll är det klassfest!:D
/Henrik

Godnatt

Godkväll gott folk, eftersom Julia sa åt mig att blogga så får jag väl göra det...ligger iaf i sängen nu och ska väl snart sova, lyssnar på lite musik också, godnatt!:)
/Henrik

Pippi!

Heej bloggeeeen :D idag har jag varit på dagis! Alla barnen e helt underbara asså! Det var astrid lindgren tema så alla var utklädda. Hoppas ni ser va ja försökte klä ut mig till!

Puss/julia

Matteprov

Tja, har precis haft matteprov som va ruggigt svårt, men hoppas iaf på ett E eftersom min sinnessjuka lärare inte låter oss göra omprov :O nu ska jag på idrott, hörs, hej:)
/Henrik

Knas :D

Julia och jag har kul!
/Henrik

Träning

Tjo, kom precis hem från skolan och ska snart slänga i mig lite mat. Sen bär det av på träning. För dom som inte vet så spelar jag bandy (på is). Men idag ska vi ha innebandyträning med laget bara för att det är roligt!:)
/Henrik

Skola..

Sitter i skolan nu och mår skit.. Snart e de lunch sen barn och fritids lektion. Kl4 ska ja ha utvecklingssamtal.. Hoppas verkligen de går bra och att pappa inte säger nåt pinsamt som han brukar ;)

Äntligen har jag ju fått min mobil! Den e underbar och ja sitter o pillar med den hela tiden:) men så är de ju alltid med nya grejer:D

Ha de bra, PUSS!/julia

Damp, CP, ADHD osv..

Hejhej!
Har haft nån form av ADHD, Damp och CP anfall sen igår efter skolan då mitt internet har börjat dampa till och från. Kan vara uppkopplad i kanske 3 min innan skiten börjar jävlas för mig. Pappa har ringt Telia men dom verkar ju inte kunna nåt, dom sa att dom hade fixat felet....10 min senare funkar skiten ändå inte. Godnatt.
/Arg Henrik

Henrik

Hejsan!
Jag heter Henrik och är 17 år, jag ska driva den här bloggen tillsammans med Julia. Jag har kännt henne i cirka 7 månader. Det var jag som kom med förslaget att starta en blogg, för jag vill pröva hur lätt eller svårt det är att tjäna pengar på en blogg och eftersom jag inte har någon som helst erfarenhet av bloggar och allt som hör till så frågade jag Julia om hon ville starta en tillsammans med mig. Slänger även in en bild på mig:) /Henrik

Nattstad!

Så nu har vi bytt från nattstad till blogg.se! Hoppas detta blir lättare som flera har sakt. 
 
i alla fall... Jag överlevde faktiskt den här dagen! Har sovit jätte dåligt inatt men jag somnade inte en ända gång i skolan. Idag har jag då köpt ett skal t min mobil som borde komma imon på posten! Hoppas hoppas!! 
 
hur snyggt som hellst ju! 
 
Ha det bra, puss! / Julia
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0