Inget fika:(

Hej!
Idag blev fredagsfikat inställt:( men jag sprang ändå ner till stan för att köpa en tröja!(bild kommer, tagit från datan) sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och lär nog göra samma sak imorgon då min kusin kommer hit på "glöggkväll" xD
/Henrik
Tröja från Gant, 1095:- på Tremans, värt varje öre!:D

X factor

J.E.M mot isak.. Hejja J.E.M!!

Sååå snygg vaaaa???

Mooodo Hockey!!

Hej igen!
Modo vann derbyt mot Timrå med 2-0 ikväll! Det gillas enormt mycket!:D
Godnatt!
/Henrik

Kallt!

Asså seriöst!?!?! De e så j*************vla kallt! Jag dör!!!! Påväg hem från skolan trodde jag att ja skulle bli av med fingrarna!

Ikväll ska ja t ica och hämta ut alla julklappar ja köpt!:D wihoooo!!

Höörs!/ julia

Snö!

Hejhej!
Idag snöar det här uppe hos mig! Det är väl ganska nice, men vill ändå ha sommar för jag kom att tänka på mina motorcyklar idag, vill verkligen ut och åka!:D Aja, idag har jag bara varit i skolan, hade matte och idrott idag. Nu ligger jag på sängen och ska snart iväg och träna, skriver mer ikväll efter matchen, Modo vs. Timrå!:D
Slänger upp en bild på en av mina mototcyklar också!:)
/Henrik

Trött

Hej!
Vaknade nyss(a) haha somnade en stund då jag kom hem från skolan, e sjukt trött haha:) Ikväll ska jag baka neger/chokladbollar med syrran och jag ska även iväg till bibblan en snabbis och lämna tillbaka några böcker. Är med andra ord fri från träning idag, och då måste jag passa på att ta det lugnt:)

/Henrik

Dålig aktivitet

Hej!
Får be om ursäkt för dålig aktivitet här på sista tiden. Har haft endel saker att göra hit och dit med träningar, skolan osv osv, har helt enkelt inte haft tid!:(
Kan börja berätta om i lördags, då åkte jag till Ljusdal för att spela första seriematchen, och det blev förlust :( I söndags gjorde jag ingenting, bara plugg :( och idag har jag varit i skolan, hade en lektion och sen gick jag och några till och åt lunch på mongolisla resturangen som ligger här i stan, det var redigt gött!:) Sen nu ikv har jag tränat och nu ligget jag i sängen och ska sova, godnatt!:)
/Henrik
Btw, saknar sommar :(

Regnnnnn

Uschh va de regnar!! Kunde de inte bara vara sol? Hur svårt kan de va?!

Iaf.. Eftersom de inte händer så mkt här på bloggen så får ni gärna kolla in min o min andra kompis blogg!! Ja, jag har två! Vrf? Ingen Aning!:))

Nattstad.se/currycurry

Nattstad.se/currycurry

Nattstad.se/currycurry

Nattstad.se/currycurry

Nattstad.se/currycurry

Frukoooooost

Vaniljsås!

Äntligen Fredag!

Tjo!
Ska springa iväg till skolan nu, och sen efter skolan är det fredagsfika som vanligt!:) Idag åker mamma och pappa bort så jag och syrran blir ensama till söndag:)
Skriver mer sen kanske!
/Henrik

Onsdag

Hej, blir lite sent idag men sånt som händer :/
Har bara varit i skolan idag och pluggat när jag kom hem...och nu ikväll så tvingade syrran mig att titta på Twilight..har sett bättre filmer, men visst fan duger dom!:)
Imorgon har jag bara 1 lektion, matte :(
/Henrik

Breaking down part 2

Heeeeeeej! Kom precis hem, har vart o sett breaking down part 2!! Skit bra va den! Helt klart värd att se, jacob ( taylor lautner) va ju bara hur gullig som helst i filmen! SE DEN!!

/julia

Modo Hockey

Godkväll!
Idag möttes Modo och Frölunda igen, men denna gång fick Julles äckellag spö med 2-0! Nu ska jag mobba henne:)
Godnatt /Henrik

🌸

Jobbig dag idag assååå! Börja med att ja inte gjort ett skit i skolan och så har ja sprungit runt och hjälp min kompis ned hennes fotouppgift! Ja har ju då tyvärr vart tvungen att va med på alla bilder.. Hatar att va med på kort man va ska man gö;))

Snart kommer emelie en annan kompis och så ska vi se film o äta ben & jerry:D

/Julia

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3955147/images/2012/pic_50aa7df6ddf2b37906000b01.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3955147/images/2012/pic_50aa7df6ddf2b37906000b01.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3955147/images/2012/pic_50aa7e159606ee3a2dc049e5.jpg" class="image">

Dyster dag

Tjo!
Vaknade vid..8 idag kanske, och låg kvar till halv 11 tror jag. Sen när alla hade gjort sig klar åkte vi till graven och tände ett ljus för farmor som skulle ha fyllt 83 år idag, det kändes väldigt tråkigt att åka dit pga vädret (grått och duggregn) :( sen har jag bara varit på träning och tagit det lugnt, nu ska jag nog sova, godnatt!:)
/Henrik

Gbg

Snart e ja tbx i göteborg och då kommer ja kunna blogga som vanligt igen, vi hörs ikväll!:D /julia

Beställt!

Klickade nyss hem denna korthållare från Scotch and Soda!:D
/Henrik

Plugg

Plugga svenska :( kill me.
/Henrik

Hulllibuch

Hejheeeeej har inte kunnat skriva för har inte haft nåt internet! Men nuså.. Igår satt ja på tåget hela dagen men nu e ja framme och ska tillbringa helgen hos min kompis:)
Vet inte vad vi ska göra idag så får la se va som händer!
Ha de bra/julia :)

Godmorgon

Hej, vaknade för en stund sen och ska väl kliva upp nu. Sen måste jag plugga, seriöst jag orkar inte med plugg på helgerna :(
/Ledsen Henrik

Fredag!

Hejhej!
Idag har varit skönaste dagen på ganska länge, vet dock inte varför. Slutade skolan vid 13;35 och då tog jag och några kompisar bilen ner till stan för "fredagsfika" som vi har varje fredag. Åkte hem vid halv 5 kanske, minns inte riktigt. Hemma serverades det kött och potatisgratäng, det va riktigt gött! Och just nu ligger jag på sängen och tittar på nåt program om andra världskriget, lyssnar på musik och smsar;)
Ha en bra kväll!
/Henrik

Dagens

Dagens outfit :)
/Henrik

Fyfan! :D

Tänkte slänga upp ett par roliga historier om toalettbesök. Historierna är 100 % sanning :D

1:
"Skiter aldrig borta i skolan eller så. Kmr hem efter en sen dag 8 till 4 så ungefär halv fem är man hemma o det har bubblat i magen sen tre efter lunchen. Så det trycker på som fan när man kliver av bussen o frågar sig själv om man ska springa eller inte då känns det fan värre. Så halvägs in på min uppfart sliter ja av mig väskan drar upp dragkedjan då jag endast har några få meter kvar till mitt hus.

Med byxorna halvt nere o jackan slängd på golvet rusar Mamma fram! Hej ,hur har det varit i skolan osv jag har gjort mat till dig osv. Men ja nonchalerar bort det o skriker "flytta på dig förihelvete" sagt o gjort flytta jag henne ! Nu fifflar man med kalsongerna men efter nån sekund sitter man där för sig sj.. Känslorna blir blandade liksom min avföring. Glad o lättad blir ja över att ja inte brunade ner byxorna men oxå hur fan man ska få ut jäveln.

Efter timmars tryck så är falukorven stenhård o bred . Är fasen rädd för att nån ringmuskel kollapsar, så ja håller inne lite o sen trycker man fanimej på som fan! Och man känner hur den smalnar av o slinker ner i toan med ett bastant plums så skvättar ändå upp i det såkallade utöjda tvåan som mer eller mindre skulle kunna kallas tingsta tunneln vid det har laget. Sen så får man drn där känslan att allt löst sig ,ni vet va jag menar! "

Hahaha den va bra va;)
Slänger upp en till!

2:
"Var på semester i Cypern tror jag det var. Vi for ut till någon fin strand man "måste se". Bussfärden dit ut tog 2 timmar och var i en stekhet plåtlåda. Att kalla den för buss vore fel. Var på stranden hela dagen med familjen och badade och hade roligt. På eftermiddagen kände jag att nu börjar bli bajsnödig. Då var det 2-3 timmar kvar tills vi skulle fara hem mot hotellet igen. När vi skulle kliva på bussen var jag så extremt skitnödig att jag trodde jag skulle sprängas. Då återstod ytterligare 2 timmars stekhet färd hemåt i en skumpig plåtlåda. Självklart tyckte mina syskon att min situation var ytterst rolig, och passade på att peta mig på magen. Jag stod med fingrarna i arslet i 2 timmar för att jag inte skulle skita ner mig. När vi väl kom av bussen var det första vi började göra att leta efter en toalett.

Helt plötsligt ser morsan bokstaven "W" på en dörr och vi chansar och springer in dit. Visar sig vara någon sunkig arabbutik. Morsan börjar hetsa dom på engelska om att jag är bajsnödig som fan och bara måste få låna toan. Dom såg på mig och förstod att det var allvar och släppte in mig. Det som kom ut var fan inte bajs. Jag ylade när det bara sprutade ut ur mig i säkert en minut. Efteråt bara sved det i krysset. Men samtidigt var det skönt som fan."

Haha tack för mig, hoppas Julia skriver nåt mer vettigt;)
/Henrik

Uschaaa!!

Ussschhh! Skolkatalogen har kommit! Ja ser ut som ja har sett ett spöke!?!? Helt kritvit i ansiktet:s det kommer synas för nästan 3000 personer!!

Aja ja får bjuda på de!;)

Idag har ja vart i skolan o efter så drog ja till stan o skaffa ett foto som ja skulle ha till mitt 4hjulingkort! Äntligen har ja fixat de, bara 3 månader efter alla andra.
Ikväll kommer stalkers igen! Skit bra program, kolla på de!!

Ha de braaa/ julia

Vill haaaa!

Henriiiiiik

Skönt att henrik är tillbaks!!

Bara jag som vart hur trött som helst den senaste veckan? Somna ju till o med på dagis idag!

Iaf.. Min handledare på dagisen fråga idag om ja ville vara med på ett möte dom skulle ha, ja vrf inte liksom tänkte ja! Sen ba: de e hos mig nästa måndag, ja ska laga mat o sånt de blir jätte trevligt!
Ööh hos henne o äta middag o sånt!? Tveek asså! Vet inte hur jag ska göra..

Nu ska ja gå o gö nåt.. Hare braa:) //julia

Dagis fiskaaaaar :D

Hahah..

Tjo, nyss kommit från stan, har käkat lunch med en kompis och påväg till stan lät det såhär:

-Jag orkar inte käka burgare, så jävla less på det.
-Aa, jag också, har ätit det så ofta på sista tiden.

Går in på Kochs (stavning) som är en resturang på badhuset.

-Faan, det är pannbiff som dagens lunch, det är knappast värt 90 kronor!
-Nä fyfan, vi går nån annanstans.

5 min senare...
-Jag tar ett lyxmål och en cola.
-Jag tar samma.

Det slutade med hamburgare ändå... :/
Haha så nu ikv ska jag träna bort hamburgaren:)

/Henrik

Haha hejhej!

Tjaa!
Det blev inte mycket till bloggpaus, I'm back!;) Idag har jag hemstudiedag, men det blir nog inte så mycket plugg, för nu ska jag åka och titta på nya tapeter till rummet mitt, hoppas jag hittar nåt! På bilden ser ni tapeterna som jag har nu och dom e trasiga på flera ställen :(
/Henrik

Paus

Jag kommer att ta en bloggpaus under veckan. Återkommer på söndagkväll eller nåt. Julia får skriva under tiden.
/H

Tv3 dokumentär

Heeeej assåååå uuuschhh!!! Någon mer än jag som ser på tv3 dokumentär?
För dom som inte ser de så handlar de just nu om en tjej som blev våldtagen bär hon var 13 (är nu 19) av hennes bästis styvfar.. + att han dödade henne (bästisen)

ASSÅ HUR SJUKA MÄNNISKOR FINNS DET I DENNA VÄRLD!! SERIÖST??
Jag blir rädd asså!

Kommer drunkna i mina tårar snart asså! Så jävla hemskt!! Man får helt enkelt va jävligt glad att man har de som man har de!


Ååh shit! /julia

Måndag

Heej!
Är ganska less så orkar typ inte blogga, men hoppas att Julia håller ställningarna under tiden, men idag har jag varit i skolan och skulle egentligen träna idag men är fortfarande halvsjuk/förkyld så det sket sig med träning idag :(
/Henrik

Farsdag!

GRATTIS ALLA PAPPOR PÅ FARSDAG!
Här är mina fina paket till min pappa, hade inget presentpapper så va ska man göra..?
ha de braaa/julia

Tjo!

Hej!
Har inte hunnit skriva nåt idag, har varit lite upptagen och vi har haft besök nu ikväll så dom drog nyss, nu ska jag sova så skriver mer imorrn! Godnatt:)
/Henrik

💪

Har vart på kalas hela dagen så har inte hunnit skriva. Min kusin fyllde 10 och så åt vi tårta o sånt gott!

Nu ligger ja i sängen o ska se på nån film, ha de braa:)/julia

BESVIKEN!!!

Hur irriterad blir man inte när man ber ens lillebror att köpa choklad t en.. OCH HAN KOMMER HEM MED EN LITEN! En liten.. Då kunde ja ju lika gärna skita i de..


Ååååh blir galen;( /besviken tjeeeej!?

Gästbloggning

Chachaaa lova här igen!! Var med bullen igår då och vi såg på xfactor och hade det trevligt fast hon var väldigt trött...... Nu ligger vi i sängen och chillar, jag skriver och får lite speciella dikter av en person hehe
Imorn så ska vi färga julias hår, de ska bli kul! Hon ska färga det ROSA!!!

Nä skoja bara men dd hade varit coolt! Ni får se resultatet imorn :) aja c u l8er allig8er, in a while crocodile

Bi får en ful bild på mig och choklad också <333

Äntligen!

Goddag!:)
Idag slutade skolan klockan 10, och nu har jag skrivit klart och skickat in min historiauppgift om emigrationen till Amerika. Det blev en sex sidor lång rapport och nu när jag är klar ska jag ta en lång, varm dusch och ta på mig nån fin skjorta och brallor och bara njuta av att det äntligen är helg!
Ha det gött, kanske skriver nåt ikväll också:)
/Henrik

RÖSTA

designad skjorta från Tailor Store 
Tryck på bilden för att gå in och rösta på min skjorta!
/Henrik

Egypten 2012

Lite bilderrrrr:)

Världens goaste ätbara skål!

KOLLA INN :D

fluffigelennart.blogg.se WOOOOOOOOOOOOOOPWOOOOOOOOP :DDDD

Skjut mig

Godmorgon!
Är sjuuuukt trött just nu, kan somna vilken sekund som helst. Men tur att jag bara har en lektion idag, så jag överlever säkert:) nu ska jag dra mig mot skolan, ha det gött!
/Henrik

Im backkkkkkk!!

Heeeej alla!! Nu e ja tillbaka!:D varken ja eller henrik orkar skriva idag så imon blir de massa bilder!! Ha de bra! Puss!/Julia

En bit av mitt tal.

Tänkte slänga upp en del av mina åsikter om dödsstraff eftersom jag pratade om det på engelskan idag. Jag utgick från frågan "Är dödsstraff ett viktigt verktyg för att bekämpa brottslighet med?" Har nu översatt delen av mitt tal från engelska lite snabbt så lite fel i meningsbyggnaad osv kanske dyker upp, men det får ni leva med ;)


Jag håller inte med argumentet att dödsstraff är ett bra verktyg för att bekämpa brottslighet. Det är bevisat att de mest effektiva åtgärder man kan ta om du vill skapa trygghet i ett samhälle är förebyggande åtgärder. Det kan vara att investera i unga människor, se till att det finns fritidsgårdar, se till att det finns tillräckligt lärare i skolan och se till att unga människor använder sin fritid på ett meningsfullt sätt. Det kräver att man inte skär ner inom idrottsaktiviteter, kulturverksamheter eller andra saker som ungdomar kan dra nytta av.
Förebyggande är alltid det bästa, men även i ett sådant samhälle kommer brott att begås och straff kommer att behöva delas ut. Men vi ska inte tro att straffen i sig minskar brottsligheten. Det är motsatsen. Ju hårdare straff ett land har, desto fler brott har.
Hur kan det komma sig? Hur kan det komma sig att länder med dödsstraff och mycket långa fängelsestraff, länder som har en brott- och straffpolitik som är utformad för att bekämpa brottsligheten, är de länder där brottsligheten ökar mest?
Det kanske hänger ihop, istället för att använda strafftiden till att rehabilitera den dömde och ge gärningsmannen en möjlighet att åter komma in i samhället, sätter man honom/henne i fängelse, där personen i fråga kan sitta i många, många år, eller bli avrättad.

I vissa länder finns det en slags dömande attityd som säger att brottslingar inte går att rehabilitera. Det är en sorts uppgivenhetens ideologi som präglar den brott- och straffpolitik som ligger till grund för tanken om att hårdare straff är lösningen för att bekämpa brott.
Vad som behövs är en politik som bekämpar brott. Inte till varje pris straffa gärningsmannen. Så jag tror inte att vi ska använda dödsstraff eller låsa in brottslingar och kasta bort nyckeln för att bekämpa brottslighet.
Jag tycker att strafftiden ska användas till att se till så att den dömde inom en snar framtid ska kunna återvända in i samhället som en laglydig person och ta hand om sig själv.
Det är därför jag inte tror att dödsstraffet är en bra idé.


/Henrik

Tal

Godmorgon!
Idag ska jag hålla tal om dödsstraff, på engelska. Haha är en aning nervös men jag hoppas att det ska gå bra!:)
/Henrik

Lista!:D

1. Fullständigt namn? – Henrik Sjödin.

2. Tkr du om din mamma & pappa? – Jarå.


3. Vart bor du? – Härnösand

4. Bor tillsammans med? – Mamma, Pappa, Syster.


5. Husdjur? – Nej.


6. Färg på ditt hus? – Beige.


7. När är du född? – 20 maj 1995


8. Födelsemärken – Ingen aning.


9. Vilket år tog du studenten? – 2014 tror jag.


10. Något jobb? – Nej.


11. När ska du sova ikväll? – senast kl 00.00


13. Duschat idag? – Ja, två gånger.


14. Kramat någon idag? – Nej :/


15. Pussat någon idag? – Nej :/


16. Vad har du ätit? – 2 mackor, lunch och middag.


17. Dagens klädsel? – Skjorta, tröja och chinos.


19. Dagens sötnos? – Jag själv.


20. Dagens roligaste händelse? – Mitt skämt vid lunchen på skolan :D


21. Har du många vänner? – Jodå, men är inte med alla så jättemycket.


22. Hur många vill du ha sex med? – Haha jag vet inte.


25. Hur många har varit otrogna med dig? – 1.


27. Har du pojk-/flickvän? – Nej.


28. Vem pratade du med i telefon senast? - Musa


29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? – Hannah: ”Inte jag heller, herregud vad pinigt det var :$”


FAVORIT:


31. Film? – Vet inte.


32. Låt? – Haha det finns 1000 favoritlåtar :D


33. Mat? – Oxfilé


34. Dryck? - Juice


37. Stad? – Stockholm och Göteborg duger väl:)


38. Land? – Sverige tror jag faktiskt


39. Ämne i skolan? – Historia, Samhällskunskap.


40. År? – Jag vet inte, 1995 till 1997-98 eller nåt för då behövde jag bara sitta i en barnvagn :D


SENASTE:


41. Personen du tänkte på? – Pass


42. Personen du kysste? – Inte värd att nämnas i denna lista.


43. Gången du spydde? – Ingen aning:)


44. Gången du grät? – Minns inte:)


45. Pizzan du åt? – Pizza med oxfilé och massa saker:p


46. Gången du var i Göteborg? – Minns inte, det var iaf längesen:(


47. Gången du var i Stockholm? – 2009 kanske:)


48. Gången du var full? – Aldrig varit


49. Gången du var hög? – Aldrig varit


ANTINGEN ELLER:


51. Svart eller vitt? - Svart


52. Hund eller katt? - ingen


53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemmamys


54. Tv-spel eller datorspel? - Tv-spel


57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – Inget förmodligen..


58. Ragga eller bli uppraggad? –Uppraggad.


59. Big brother eller paradise hotel? – Samma som fråga 57.


60. Svart hår eller blondt? – Blond.


61. Blå ögon eller bruna? - Blå ögon


62. Choklad eller lakrits? – Choklad.


63. Göteborg eller Stockholm? – Göteborg.


64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger


65. Coca-cola eller fanta? – Cola.


66. Pizza eller kebab? - Pizza


67. Randigt eller prickigt? - randigt


68. Älska eller älskas? – Båda.


69. Leva eller dö? – Leva.




ANTAL:


70. Personer du älskar? – Vet inte såhär på rak arm, 6-7 stycken kanske.


71. Personer du hatar? – Oj, 10+ iaf


72. Personer som sagt att de älskar dig? – Typ 50;) Nä men 2-3.


73. Personer du hånglat med? – En för mycket.


75. Festivaler du varit på/ska på detta år? – 0


76. Gånger du haft minnesluckor? – En gång kanske


77. Piercingar har du? – 0.


78. Personer du saknar just nu? – Kanske 1-2.


79. Gånger ditt hjärta brustit? – Inte asmånga:)


VEM:


80. Vill du kyssa nu? – Jag vet inte.

81. Ska du träffa imorgon? – Klassen, kanske laget, mamma, pappa, syrran osv.

82. Sjöng du senast för? - Mig själv


83. Hade du senast en msn-konversation med? Minns inte.

84. Spelade du tv-spel med senast? – Någon i Kanada.

85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? – Haha har inte tänkt på det, men nån som betyder mycket!:)


86. Vill du kasta en sten i huvudet på? – 10+


87. Förtjänar att dö? – Haha ingen kommentar.


89. Vill du sova bredvid inatt? – Dig.

VAD:


90. Gör dig glad? – Cashmoney;)


91. Gör dig ledsen? – Jag vet inte.


92. Vad vill du helst göra nu? – Ha helg.


93. Önskar du att du slapp göra? – Störa mig på allt:)


94. Vill du ha nu? – En hög med pengar :D


95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Kläder och pengar:)


96. Längtar du till? – Vet inte, Jul kanske.


97. Tycker du om dina betyg? – Såklart!


98. Ångrar du i ditt liv? – Haha ingen aning:)


99. Är det bästa som har hänt dig? Att denna lista e slut :D

/Henrik

Bild

Hittade en bild på mig från matchen. Slänger upp den bara för att:)
/Henrik

Oavgjort och förlust

Hej!
Nu är jag hemma igen, första matchen som vi spelade slutade oavgjort, 5-5. Det måste vi vara nöjda med eftersom vårat spel inte var det bästa idag. Andra matchen däremot (som jag inte spelade pga halsont) vara katastrof, vi var bra i ungefär 10 minuter, sen rasade det. Matchen slutade med förlust med 8-3. Men det är bara att nöta på träningarna, 20 dagar kvar till seriepremiär!:)
/Henrik

Gameday

Godmorgon!
Idag ska jag spela två matcher så det blir nog inte något ämne jag skriver om idag heller, men ett inlägg till blir det i alla fall, men det blir ikväll!:)
/ Henrik

Förlust

Detta får bli sista inlägget för idag, Modo förlorade med 3-0 och jag är förbannad :(
/Henrik

Hockey!

Godmorgon!
Idag ska jag ner till Timrå med en kompis och titta på hockey, Timrå ställs mot ett krisat Modo, men jag tror ändå att vi (Modo) har chans att knipa 3 poäng, jag håller alla tummar!:D
Jag återkommer ikväll med något "ämne" att skriva om.
/Henrik

Bubbleroom

 
Allt är bra, brett utbud, bra priser, bra och snygga kläder, många märken att välja på, snabba leveranser och trevlig kundtjänst! Kommer fortsätta handla på Bubbleroom.
 
 
 
 

Pizza och bandy

Tjaa!
Sitter ensam hemma och käkar pizza och tittar på bandy, Edsbyn- Villa Lidköping:)
Hörs!
/Henrik

Spotify

 
Spotify är ett genialt musikprogram. Man kan enkelt söka efter låt, artist eller album. Direkt när man klickar, kommer resultaten och man kan börja lyssna. Låtarna är sorterade efter album och snyggare skivsamling än så här får man inte. Söker man på en artist kan man sedan klicka dig in på dennes alla album och självklart spela alla låtar i alla album.
 
 
 

Webhallen

 
Billiga varor, snabba leveranser, bra kundservice och en lättnavigerad hemsida. Bästa webshopen för hemelektronik och underhållning!
5 av 5.
 
 
 
 

En lista med appar som du "måste" ha.

Listar några trevliga appar som finns till iPhone, säkert till andra också, men inget jag kan garantera:)

1. Music DNA ID
Beskrivning: Mycket bra app för att identifiera låtar som du hör på radion, tv eller vart det nu kan vara. Den är enkel, du startar appen, trycker på "Tap here to detect a song" och sen tar appen upp ljud och letar sedan automatiskt fram låten.

2. Wikiamo
Beskrivning: Ett utmärkt sätt att surfa på wikipedia i mobilen, enklare blir det inte!

3. Blogg.se
Beskrivning: Blogga, se statistik, läs andra bloggar direkt i din telefon. En självklar app för dig som har en blogg på blogg.se.

4. Svt Play
Beskrivning: Gratis tv i mobilen, vart du än befinner dig! Kan det bli mycket bättre? Lättnavigerad app och du hittar snabbt det du söker. Det självklara vaket för dig som ska se tv i din mobiltelefon.

5. Zanox
Beskrivning: Affilateprogrammet Zanox egna app. Det finns inte så många funktioner i appen, du kan gå in och titta nyheter och hur mycket pengar du tjänar på din blogg. Jag använder den själv och är jättenöjd!

6. Tunein Radio
Beskrivning: Perfekt för dig som lyssnar mycket på radio. 50 000 radiokanaler från världens alla hörn samlade i samma app. Kanon!

7. Facebook
Beskrivning: Ja, vad ska jag säga..? Du kan i princip göra allt som du gör när du är inloggad på din dator/mac. Inte konstigt att Facebook hör till de allra mest nedladdade Iphoneapparna.

8. Instagram
Beskrivning: Ett fotografi säger mer än 1000 ord, och visst är det mycket roligare att krydda statusen på ditt sociala nätverk med en bild som faktiskt visar vad du gör. Instagram gör just det. Med appen kan du knäppa en bild, lägga till ett häftigt filter och dela med dig av bilden på Twitter, Facebook, Foursquare, Flickr, Tumblr eller Posterous.

OBS: Samtliga applikationer kräver en internetuppkoppling.
Det var allt för stunden, om detta inlägg uppskattas så kan jag återkomma med lite mer när jag har testat fler appar.
/Henrik

Parka från Bubbleroom

 
Hejhej!
Köpte en jacka från Mouli på http://www.bubbleroom.se nu när det börjar bli kyligt här uppe i norrland. Det är den bästa jackan som jag någonsin har haft! Fin färg, passar till det mesta, många fickor, bra dragkedja, tydliga reflexer så man syns när man är ute och även ett snörlås i midjan. Jag var först tveksam till att köpa den med tanke på att det handlar om ganska mycket pengar (3999:-) Men nu i efterhand ångrar jag mig inte en sekund. Den är absolut värd 3999 kronor. I mina ögon så passar denna jacka mig bättre än en kortare jacka som slutar vid midjan eller några centimeter nedanför eftersom att jag är lång, 188 centimeter närmare bestämt. Men det är ju bara en smaksak. Men oftast ser långa personer bättre ut i en lång jacka och kortare personer ser bättre ut i korta jackor. Detta på grund utav att överkroppen ser längre ut och benen kortare. Man får då känslan av att personen "sitter fast i marken".
 

15 saker innan jag dör!

Här kommer femton saker jag ska göra innan jag dör, allt är fullt möjliga också :)
1. Ha en förmögenhet på minst 10 miljoner kronor.
2. Äga en Mercedes-Benz Cl 65 AMG.
3. Resa genom Ryssland på Transsibiriska järnvägen. (Moskva till Peking)
4. Hoppa fallskärm.
5. Besöka alla världsdelar.
6. Resa med motorcykel i Europa.
7. Ta en springnota.
8. Bli någon form av chef inom Säpo.
9. Gifta mig.
10. Flytta utomlands efter pension.
11. Gå på live konsert med Linkin Park.
12. Vara uteliggare i en vecka.
13. Gömma mig på Ikea innan stängning och stanna där över natten.
14. Besöka världens sju nya underverk.
15. Dyka med hajar.

/Henrik

RSS 2.0